ΦωτΟΑρτ
 ΦωτΟΑρτ: Νέα - Ανακοινώσεις   
 
Πανελλήνια Αθλιτική Εκδήλωση ΑμεΑ "Ελπίδα για τη ζωή"

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.) σας προσκαλεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 να τρέξουμε όλοι μαζί στην Πανελλήνια Αθλητική Εκδήλωση ΑμεΑ "Ελπίδα για τη Ζωή" που θα διεξαχθεί στο Παραλίμνιο Πάρκο στην πόλη της Άρτας για φιλανθρωπικό σκοπό!

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τα κάτωθι:

Διαδρομή 2 χλμ με αναπηρικό και αγωνιστικό αμαξίδιο.
Διαδρομή 1 χλμ ΑμεΑ όλων των κατηγοριών.
Διαδρομή 6 χλμ αγωνιστικό και περιπατητικό για Όλους.
Kids Athletics.
Συναυλία (Αναγνωρισμένο καλλιτέχνη Πανελλαδικά).

Η ΦωτΟΑρτ είναι υποστηρικτής της εκδήλωσης και θα είμαστε όλοι εκεί!
 
 
2ο Φεστιβάλ Φωτογραφίας & Βίντεο στην Πρέβεζα

Η ΕΦΕ Πρέβεζας με συνδιοργανωτές την ΠΕ, το Δήμο Πρέβεζας και την ΕΦΕ, διοργανώνουν το 2ο Φεστιβάλ Φωτογραφίας και Βίντεο Πρέβεζας που θα διεξαχθεί από τις 23/6 έως και τις 2/7/2017.
Ένα δεκαήμερο με πολλές εκδηλώσεις αφιερωμένες στη στατική και κινούμενη εικόνα. Μεταξύ των εκδηλώσεων περιλαμβάνονται κυκλικά τραπέζια για το βίντεο, τη φωτογραφία, τις εγκαταστάσεις, ατομικές και ομαδικέςφωτογραφικές εκθέσεις, παρουσιάσεις ταινιών βίντεο, παρουσιάσεις φωτογράφων, portfolio review, masterclass κ.α.
Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν.
Καλλιτεχνικός Διευθυντής
Δρ. Γρηγόρης Βλασσάς, Καθηγητής ΤΕΙ Αθήνας
Οργανωτική Επιτροπή:
Πρόεδρος
Κατερίνα Κορωναίου, Βιβλιοθηκονόμος Msc
Μέλη
Γιάννης Βουρβούλακας, Θεόφιλος Καζαντζίδης, Βελισσάρης Νάτσος, Βασίλης Γκίζας, Γιάννης Κωνσταντίνου, Βασίλης Τσάγκης, Θεμιστοκλής Τέφας, Τάνια Χατζηνικολάου, Στέλλα Γιωτοπούλου και Ιωάννης Βέλλης
Η ΦωτΟΑρτ συμμετέχει στο φεστιβάλ με ταινία μικρού μήκους και φωτογραφίες απ' το Αρχοντικό Παπακώστα με τεχνική Light Painting. 
 
Respect Greece

Η ΦωτΟΑρτ δοκιμάζει τα όρια της και ξεπερνά τα σύνορα, συμμετέχοντας στον διαγωνισμό που διοργανώνει η παγκοσμίου εμβέλειας εταιρία παραγωγής 48filmproject.com με θέμα "Respect Greece". Μια ομάδα ερασιτεχνών προσπαθεί να αναδείξει τα μνημεία της πόλης μας,την αξία της φιλίας, με αγάπη και σεβασμό στην Ελλάδα, έχοντας μόλις 48 ώρες στη διάθεση της!
Respect Greece .... Respect FwtOArt
 
 
Σελίδες: 12
     Κατασκευή ιστοσελίδας: Αλέξης Κατσαδωράκης
Φιλοξενία: Artinoi.gr